top of page
Rainbow splash no green_edited.png

Lachen, kliederen, kletsen, kunst! 

Bij Merlot Lisa heeft elke workshop zijn eigen karakter. Bij de ene ligt de nadruk op ontspanning en creativiteit, bij de andere gaat het meer om het kletsen en de gezelligheid.

Stel nou dat je met een groepje iets wil gaan doen en de één wil graag schilderen, maar de ander liever houtbranden, dan kan dat gewoon geregeld worden. Of misschien zijn jullie een team en willen jullie van je team jasjes pimpen. Of is er een andere gelegenheid die een speciale activiteit verdient om het te vieren, neem dan even contact op. Dan gaan we samen kijken wat kan.

Workshops worden gegeven in het atelier* in Boxtel of (tegen reiskostenvergoeding) bij jullie op locatie gegeven. Boeken gaat heel simpel via de mail of het contactformulier.
Wil je vlug weten of een datum nog beschikbaar is? Whatsapp 0641404388

Tot snel een keertje!

  • Instagram Merlot Lisa
  • Facebook Merlot Lisa
wijnglazen proosten.jpg

*In het huis is een hond aanwezig. Zij komt tijdens workshops niet in het atelier, maar doordat de woonkamer d.m.v. een vide met het atelier in verbinding staat, zou iemand met een extreme allergie last kunnen krijgen.

Het atelier bevindt zich op de eerste verdieping. Er is helaas geen lift aanwezig. Maar enkele workshops zijn, ook voor kleine groepen, op locatie te verzorgen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page