top of page

Over mij

Als je zo'n leuke workshop boekt, is het natuurlijk ook fijn om te weten wie er straks voor je staat. Ik (links op de foto) ben Kim, eigenaar van Merlot Lisa. Eén van mijn favoriete bezigheden is borrelen met mijn goede vriendin Marloes. Toevallig houden we beiden ook erg van schilderen. Tijdens één van die borrelavondjes bedachten we hoe leuk het zou zijn om onze hobbies te combineren. Fantastisch idee natuurlijk! Die pret moesten we met anderen delen. En zo werd Mona dus Merlot.

 

Thota Vaikuntam.jpg

Marloes haar grote droom bleek toch de wereld rondreizen te zijn. Zij heeft haar ezel ingeruild voor een surfplank.

Naast Merlot Lisa werk ik deeltijd als docent Engels. Dat is ontzettend leuk maar ook veeleisend werk. In mijn vrije tijd ben ik dus graag creatief bezig want dat is heel ontspannend. Wat ik doe varieert van schilderen tot sieraden maken en ik vind het super leuk om steeds nieuwe dingen bij te leren.

Mijn mooiste creaties eindigen in de webshop, dus neem vooral een kijkje. 

7e6827_9378e1deb0774e689a3751dca947fd69~

Op Instagram zal ik regelmatig van dit soort werkjes en natuurlijk werk van onze workshoppers posten. Dus volg Merlot Lisa op Instagram!


Verder woon ik in het prachtige, groene Boxtel met mijn vriend Wilrik en onze woefer Megan en onze m(i)auwers Dikke en Chica.

Met Merlot Lisa hoop ik de wereld een stukje fijner te maken. En niet alleen voor de mensen die een workshop komen volgen. 5% van de omzet gaat namelijk naar een goed doel. Momenteel is dat Kiva.org. Daar schrijf ik hier zo nu en dan een stukje over, zodat je kunt teruglezen hoe een leuke middag of avond voor jou, ook voor een ander iets heeft betekend.

Mijn grote droom is ooit een creatief café te hebben waar je gewoon kunt binnenlopen als je zin hebt om even lekker creatief te ontspannen. Uiteraard onder het genot van een drankje en wat lekkers. 


Ik hoop je snel een keer te zien tijdens één van de workshops. 

Groetjes!

Kim

bottom of page